24 Iul 2012

Modelul italian Elisabetta Canalis a încercat ”să intre” în pielea unui câine care este lăsat în mașină, într-o zi toridă

Modelul italian Elisabetta Canalis a încercat ”să intre” în pielea unui câine care este lăsat în mașină, într-o zi toridă

Într-o reclamă pentru organizația pentru protecția animalelor PETA, focoasa italiancă a încercat ”să intre” în pielea unui câine care este lăsat în mașină, într-o zi toridă, în timp ce stăpânul își rezolvă treburile. Fosta iubită a lui George Clooney apare pe bancheta din spate a unui autoturism și trece prin toate stările pe care s-a observat că le încearcă patrupedele ”uitate” în automobil.

Ea apare speriată, confuză, dând semne de sufocare și epuizare, închisă într-un autovehicul cu geamurile trase până sus, fără vreo sursă de aer. Prin această interpretare dramatică, italianca încearcă să-i facă pe stăpânii de animale să se gândească de două ori înainte să-și lase prietenul necuvîntător în mașină in zile călduroase.

Sursa: Libertatea


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.