5 Oct 2011

Ofer 2 frati

spre adoptie baietel si fetita, talie mica, au fost abandonati in parc intr-o stare nu foarte buna. Au fost dusi la medic, au primit perfuzii, vitamine si acum suntem bine. Vaccinati si deparazitati. Sunt foarte iubitori si afectuosi. Acum locuies impreuna cu alti caini intr-un spatiu foarte mic. Cautam familii iubitoare

Adresa de email :

SANY1343.JPG (1 MB)

SANY1343.JPG (1 MB)

SANY1345.JPG (1 MB)

SANY1345.JPG (1 MB)

SANY1386.JPG (1 MB)

SANY1386.JPG (1 MB)


2 mesaje

Catei abandonati sunt cu duiumul, uita-te numai la cateva pagini din acest site, pe strazi, parcuri, etc.familii iubitoare nu mai sunt. Ele au deja cateii lor. Eu am gasit un bichon frise cu otita, hranit necorespunzator, deci cu o blana vai de ea, l-am luat, , l-am spalat cu duxo in aceeasi seara, a doua zi am fost la medic unde i-am facut analize (s-au recoltat fire din blanita), deparazitare interna, vaccin s.a. Toata aceasta chestie m-a costat o caciula de bani pentru ca i-am cumparat vitamine pentru blana si picaturi pentru ochi ca sa nu mai aiba pete rosii, cheltuieli pe langa celelalte. Deja se simte f.bine. Acum sunt indragostita de el si desi am cateluse nu l-as mai da. Fa si tu la fel. Nu-ti mai pierde timpul asteptand telefoane pentru ca nu vei primi nici un telefon in care sa-ti fie solicitati catei spre adoptie . Deja sunt prea multi.

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in cazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.