15 Feb 2014

Ofer catelus

Ofer catelusa spre adoptie.Catelusa a fost gasita pe data de 14.02.2014 in zona Piata Unirii.Catelusa este intr-o stare aparent buna,fara urme de traume fizice,psihice.Este foarte energetica!!!Catelusa are in jur de 6-12 luni,este foarte ascultatoare.Precizez faptul ca atunci cand a fost gasita se afla intr-o stare foarte buna,mai exact era curata,avea unghiile taiate,nu prezenta deficiente fizice sau psihice sub nici o forma!!A fost luata acasa si a fost dezinfectata(intern/extern),hranita si este gata de a fi adoptata!!!
Cel mai probabil are vaccinurile la zi.Luand in considerare obiceiurile si faptul ca i-a fost taiata coada,nu toata putin din ea probabil din cauza unei fracturi dar repet a fost tratata in concluzie este un catel care a fost ingrijit deci probabilitatea ca el sa aiba vaccinuri facute este mare!!
Va multumesc!!!

 


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.