3 Dec 2010

Orange, o catelusa speciala

Orange s-a oprit intr-o zi de toamna la usa mea, flamanda si fricoasa, si nu a mai vrut sa mai plece…. sau eu nu am avut puterea sa ii mai dau drumul dupa ce am vazut in ce stare de emaciere era. Asa ca am hranit-o, am sterilizat-o si vaccinat-o. Este foarte recunoscatoare si dornica sa isi arate dragostea, se joaca si socializeaza atat cu cealalta catelusa a mea, luata de la adoptii, cat si cu pisicutele mele care nu se tem deloc de ea.
Orange e o catelusa in varsta de aproximativ 1 an si jumatate sau 2, foarte sociabila si prietenoasa. Insa are nevoie de un camin al ei, alaturi de o familie iubitoare care sa ii ofere conditii mai bune pentru ca acum, in locul in care sta provizoriu nu are coltul sau. Avem o curte comuna, iar vecinii nu sunt de acord ca ea sa stea in aceasta curte. Asa ca cine crede ca ar putea iubi acest sufletel dornic de afectiune dar rabdator si ascultator si ar putea sa-i ofere un loc in locuinta sau in curtea sa, cu siguranta ca va fi rasplatit inzecit cu dragostea si recunostinta ei.

Adresa de email :

Orange s-a oprit intr-o zi de toamna la usa mea, flamanda si fricoasa, si nu a mai vrut sa mai plece.


Un mesaj

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in vazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.