14 Iun 2011

Pe 15 iunie se reia activitatea de prindere a cainilor in Botosani

Pe 15 iunie se reia activitatea de prindere a cainilor in Botosani

Reprezentanţii primăriei se pregătesc să reia activitatea de ecarisaj de pe data de 15 iunie numai că au mari probleme în ceea ce priveşte asigurarea asistenţei medicale. Asistentul veterinar s-a pensionat iar medicul veterinar Cristian Pancu nu mai este interesat.

„Pe 10-11 mai au fost evenimentele respective, pe 15 mai ne-au comunicat măsurile care trebuie luate. În jur de 15 iunie vom relua activitatea. Am primit mai multe sesizări de la cetăţeni. Noi vom prinde în continuare câini. Vom ridica suspendarea firmei de ecarisaj. Este un contract pe care trebuie să îl doctorul. Avem o mare problemă deoarece asistentul veterinar s-a pensionat între timp şi nu mai avem asistenţă medicală la padocuri. Nu putem să angajăm pentru că posturile sunt blocate. Să vină şi cei de la ADOR şi toate organismele astea să-i îngrijească”, a spus Florin Ghiorghiţă

Sursa: Botosani News


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.