4 Aug 2011

Primarul Pendiuc a descoperit soluția problemei câinilor vagabonzi

Primarul Pendiuc a descoperit soluția problemei câinilor vagabonzi

Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului, și-a exprimat recent optimismul în privința rezolvării problemei câinilor vagabonzi. El susține că are semnale, din partea unor colegi primari din PDL, că partidul aflat la putere dorește să promoveze legea care acordă autorităților locale dreptul de a lua ce măsuri consideră pentru a elimina acest fenomen.

Până la apariția acestei legi, Tudor Pendiuc are o soluție prin care s-ar putea rezolva problema la nivel național, în mod unitar. El consideră că direcțiile sanitar veterinar ar trebui însărcinate să se ocupe de maidanezi, primind în acest scop personal, fonduri și atribuții suplimentare. Astfel, spune primarul Piteștiului, se va putea ajunge la sterilizarea tuturor cîinilor vagabonzi și, treptat, la dispariția acestora.

Sursa: Arges Online


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.