16 Apr 2013

Problema cainilor fara stapan, dezbatuta in Parlament

Problema cainilor fara stapan, dezbatuta in Parlament

Problema cainilor fara stapan, dezbatuta in Parlament

La nivel local si chiar national, numarul ridicat al cainilor fara stapan a inceput sa starneasca tot mai multe controverse atat in randul cetatenilor cat si a membrilor Parlamentului care incearca sa gaseasca solutii favorabile in acest

sens. Au fost prezentate spre a fi adoptate mai multe variante de solutionare insa pana acum nu s-a gasit niciuna care sa rezolve aceasta problema pentru o perioada mai lunga de timp. Astfel, noi dezbateri vor fi organizate zilele urmatoare special pentru aceasta situatie. La aceste dezbateri va fi prezent si primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc. „Nu vreau o lege care sa-i eutanasieze, nu vreau o lege care sa-i sterilizeze. Vreau o lege care sa rezolve. Aceasta lege, in forma actuala, nu rezolva nimic. Ba mai mult incurca.“ a declarat Tudor Pendiuc. Astfel, cetatenii vor fi informati cu privire la situatia actuala a legii cainilor fara stapan dar si a urmarilor acesteia.

Sursa: Ziar Top


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.