13 Mar 2013

Program pentru câinii de la Bucov

Program pentru câinii de la Bucov

Program pentru câinii de la Bucov

Iubitorii de animale şi-au negociat iar programul pentru vizitele la stabilimentul de la Bucov. De data aceasta au vrut acces în timpul săptămânii, nu în weekend.

Timp de două ori pe săptămână, câte patru ore pe zi! Acestea au fost pretențiile iubitorilor de patrupede, care au negociat astăzi, timp de o oră și jumătate, detaliile legate cu privire la programul de vizitare a câinilor comunitare de la stabilimentul de la Bucov.

„Iubitorii de animale au acuzat programul insuficient de vizitare a câinilor comunitari. Programul a fost revizuit, în sensul că, acesta să nu o să mai fie în weekend. S-a stabilit că iubitorii de animale vor putea să meargă la stabilimentul de câini în timpul săptămâini, timp de două zile, marți și miercuri, pe durata a patru ore”, a susținut astăzi Raul Petrescu, viceprimarul municipiului Ploiești.

Sursa: Prahova Business


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.