19 Mai 2011

Puia draguta

Acest pui este din seria celor 6 pui abandonati sub scara blocului din cartierul Titan din Bucuresti. L-am luat in casa pentru ca cineva m-a sunat dorind sa vina sa il ia. S-a razgandit. Cu ocazia aceasta i-am facut poze si filme. Este fetita. Pentru ca asa cum se vede in film am in garsoniera inca doi catei mari si doua pisici va trebui sa duc catelusa la locul ei. Deci situatia este urgenta.

Adresa de email :

SNV30065.JPG (1 MB)

SNV30065.JPG (1 MB)


3 mesaje

foarte dulcica si scumpica catelusa,pacat ca sunteti din Bucuresti 🙁

Carmen Costea 20 mai 2011 la 8:07 am

Aceasta catelusa a avut multe cereri. Daca as fi avut 30 de pui la fel ar fi fost bine. A ajuns la o familie cu copil de 13 ani care mai are un catel si doua pisici luate de la o fundatie.

Pentru moderatori: Ati pus un film de doua ori. Eu in locul filmului am trimis inca o poza diferita de cealalta.
Multumec oricum pentru mediatizare. Am dat ieri trei catei. Am primit foarte multe cereri.

Carmen Costea 20 mai 2011 la 7:57 pm

Desi am raportat ca si expirat anuntul si am si scris mesaj ca Puia a fost adoptata am primit dupa adoptie multe telefoane. Iata dovada adoptiei: http://www.youtube.com/watch?v=ZgqiQpA5ekU

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.