12 Sep 2011

Puiut negru de talie mica de 6-8 saptamani

In Petrom-ul de la intrarea in Alba Iulia dinspre Sebes „locuiesc” 3 catei foarte simpatici – 2 cateluse adulte, una de talie mica, una de talie medie si un puiut, despre care e vorba in acest anunt.

L-am vazut prima data acum 2 saptamani, cand ne-am intors din concediu si am oprit acolo. Cum am avut drum prin zona respectiva in fiecare weekend, l-am vazut 3 ori in ultimele 2 saptamani. Vremea inca e calda, dar pe masura ce se instaleaza toamna o sa se faca tot mai frig si viata lui tot mai grea. Locul unui pui nu e printre masini.

E negru cu ochelari galbeni, tare frumusel(frumusica – nu stiu genul inca), putin fricos dar jucaus si descurcaret si pare ca va fi de talie mica (mama e de talie mica si el pare sa cresca incet).

Noi avem deja un catel, insa daca exista cineva din Cluj dispus sa-i ofere o casa (bloc sau curte), asiguram transport si vom plati toata costurile de deparazitare si vaccinare.

Persoana care il ia trebuia insa sa fie constienta ce inseamna sa cresti un pui si orice varianta care presupune tinerea catelului in lant sau padoc nu e acceptata.

Adresa de email :

DSCF1781.JPG (3 MB)

DSCF1781.JPG (3 MB)

DSCF1782.JPG (3 MB)

DSCF1782.JPG (3 MB)

DSCF1785.JPG (3 MB)

DSCF1785.JPG (3 MB)


Un mesaj

mai e valabil anuntu mai aveti catelu am vrea sa l adoptem

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.