28 Dec 2013

Puiutii din Campenesti

Sunt 12 puiti, toti sunt vaccinati , deparazitat adica au carnete individuale la zi complectatei. Sunt sanatosi tun pt ca mananca bine si sanatos. Incontinuare sunt pt adoptie numai in judetul cluj; exclus la” tara in lant” sau cadouri surpriza pt alte persoane!!! Sterilizarile si castrarile sunt asigurate SI bonus de la un cabinet veterinar PRIMA TOALETARE este gratis


2 mesaje

Buna ziua!
As vrea si eu unu,sunt din Pitesti.

Burebista Segetuza 30 decembrie 2013 la 4:03 pm

De ce ne discriminati si ne acuzati la gramada referitor la tinutul in lantz?!Eu spre exemplu am tarcuri special amenajate ,iar daca trebuie sa fie cu lant are cablu gen troleibuzpe care aluneca lantul astfel are o raza foarte mare de 30 de metri ca sa se deplaseze iar lantul nu e legat de gat ci are un ham !Asa ca inainte de a scrie mai ganditiva care e diferentza de la tzara si cea de la bloc !Spun asta nu ca sa va conving fiindca eu am 3 deja ci ca sa reformulati anuntul !

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.