14 Mai 2014

PUKI, simil labrador … ADOPTIE URGENTA !!!

Puki, simil labrador, culoare miere, mascul, de circa 2 ani, sanatos, vioi, afectuos, compatibil cu alti caini si pisici, se afla de joi, datorita unei triste conjucturi, in Adapostul de caini Stupini din Brasov (Ecarisaj Brasov), necesitand o Adoptie Urgenta!

Conform legislatiei in vigoare, ce prevede eutanasierea cainilor dupa 14 zile, ii mai raman circa 8 zile .. pana pe 22 mai 2014 !!!

A fost luat de hingheri, impreuna cu „prietena lui” de suflet Fetita (metis de talie medie, culoare gris-brun cenusiu) si cei 10 pui (deja suprimati). Puki si Fetita au fost vaccinati antirabic. Se cedeaza sterilizati si microcipati.

Se spera intr’o posibila si ideala adoptie impreuna cu Fetita! (dar si separat) sau in eventuale solutii alternative (transfer provizoriu intr’o structura/refugiu/asociatie privata) .. care sa-i/sa le salveze viata!!

 


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.