18 Feb 2014

Ralph – câine minunat ar dori să se bucure de o bătrânețe frumoasă

Eu sunt Ralph, cazat momentan într-un adăpost privat în Chiajna. Sunt în siguranță, dar nu prea îmi place mie aici, vreau și eu să am curtea mea și câțiva prieteni care să mă plimbe și să se joace cu mine – știu să merg exemplar în lesă, știu să dau și lăbuța, sunt extrem de prietenos și cuminte.

Am aproximativ 8 ani, sunt castrat, deparazitat, vaccinat și te aștept să mă iei acasă.
Povestea mea este destul de tristă: o doamnă drăguță a chemat o ambulanță veterinară pentru mine (pentru că aveam o problemă la o lăbuță, o mică infecție netratată); domnul doctor mi-a făcut multe analize, deparazitări, tratamente și ce să vezi.. la unul dintre teste am fost depistat cu DIROFILORIOZĂ . Am început tratamentul, se pare că răspund destul de bine, dar aș vrea și eu să mă bucur de o bătrânețe liniștită, să cunosc și eu iubirea și mângâierea unei familii.

Sigur cineva în lumea asta mare mă așteaptă, ajutați-mă voi cu distribuirile voastre, să ajung acolo unde trebuie.

 


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.