8 Mai 2010

S-a deschis sezonul la maidanezi in Botosani

Numai comunitar să nu fii în zilele astea. Ori poliţist comunitar ori maidanez tot la fel eşti privit de trecători. Ba poate că maidanezii beneficiază de mai mult respect din partea statului. Pentru ei se organizează şi licitaţii de prindere a lor, pe când poliţistul comunitar transpiră sub şapcă şi nu-l întreabă nimeni dacă vrea ceva de mâncare ori vreun padoc în care să se adăpostească. Cică firma care se va ocupa de acum de prinderea câinilor bagabonţi are o condiţie clară prevăzută în caietul de sarcini. Să vâneze minim 200 de comunitari pe lună. Ceea ce sigur nu se va întâmpla fiindcă pe Lună e greu să găseşti aşa ceva.

Sursa: Monitorul de Botosani


3 comentarii

ce dobitoc esti, tu ala de scrii ca tampitu’

Mai tii minte ,tu ala care invidiezi cainii „bagabonti”,cum au fost stropiti cu smoala in civilizatul tau oras?? Cine naiba va face ziaristi.??

Turcanu Cezara-Narcisa 25 mai 2010 la 1:29 pm

nu sunt de acord cu asa ceva!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.