18 Noi 2010

Salubris Iasi nu mai sterilizează maidanezi

Salubris nu mai sterilizează maidanezi

Salubris nu mai sterilizează maidanezi

Veterinarii din cadrul SC Salubris nu vor mai efectua operaţii de sterilizare a câinilor prin intermediul clinicii mobile. Motivul îl constituie răcirea vremii, nefiind întrunite astfel condiţiile care să permită o astfel de operaţie. „Această măsură o aplicăm în fiecare an. Începând cu luna noiembrie, clinica mobilă nu se mai deplasează prin cartiere, orice sterilizare urmând a se face doar la padocul de la Miroslava”, ne-a declarat Ion Apostol, directorul SC Salubris.

Acesta a mai precizat că în ultimele şase luni au fost sterilizate aproape 300 de patrupede. „Cifra ar fi putut fi mai mare. Din păcate, ne lovim de reticenţa unor cetăţeni, care, deşi au fost informaţi că sterilizarea acestor animale este gratuită, împiedică acţiunile noastre”, a mai spus şeful societăţii de salubritate. (T.D.)

În ultimele şase luni au fost sterilizate aproape 300 de patrupede

Sursa: Evenimentul Zilei


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.