22 Ian 2010

Saritura in lungime pentru… catei

Încă din Grecia Antică, cei mai talentaţi sportivi din lume se adunau pentru a oferi publicului un spectacol inedit prin talentele cu care erau înzestraţi. Dar, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au mai schimbat, concurenţii fiind şi de altă natură decât cea umană.

Evenimentul care se desfăşoară de ceva ani în Statele Unite „a prins” acum şi la publicul din Marea Britanie. Practic, ceea ce au de făcut participanţii este să sară cât mai mult în lungime într-o piscină. Astfel, cu mic, cu mare, căţei de toate rasele s-au adunat pentru a-şi demonstra talentul.

Nici stăpânii nu au stat deoparte la acest concurs. Pentru ca blănoşii să obţină rezultate spectaculoase, au folosit tot soiul de jucării pentru a le stârni spiritul competitiv patrupezilor. Şi eforturile nu au fost în zadar.

Cea mai lungă săritură a fost de 8,5 metri, rezultat obţinut de labradorul Dash. Se poate spune, într-adevăr, că este o performanţă spectaculoasă dacă ţinem cont că săritura cea mai bună efectuată de un om a fost de a aproximativ nouă metri. Aşadar, nu-i de mirare dacă pe viitor vom avea ocazia de a urmări şi Jocurile Olimpice pentru animale, având în vedere că performanţele oamenilor în domeniul sportului nu le depăşesc cu mult pe cele ale animalelor.

Sursa: Ciao


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.