6 Ian 2010

SEX TOY pentru caini „Made in France”

Se prezinta sub forma unei siluete canine stilizate si este de fapt o papusa canina gonflabila. Se vinde deja cu 399 de euro. Fabricantul o descrie ca stabila, puternica si ergonomica, avand ventuze la picoare. Ne spune Stéphane Delimoges, directorul unei mici fabrici cu 20 de angajati care produce printre altele si acest „obiect”. Firma realizeaza in proportie de 80% mobilier contemporan. Designerul, in varsta de 26 de ani, Clément Eloy, spune ca papusa a fost realizata intr-un parteneriat cu medici veterinari. Deja s-au anuntat noi modele, in special sub aspectul dimnesiunilor. Spunem noi – ca specialisti – ca la o inaltime de 40 de centimetri poate fi „folosita” doar de caini din rasele Pudell sau Teckel. Si mai este si problema ca ea este stilizatp „pudell”, asa ca preferintele sunt excluse.

Vanzarile sunt deocamdata in USA, Israel si Japonia – tari cunoscute ca avangaridiste si receptive la inovatii. Tinta se adreseaza desigur masculilor din specia canina. Este evident.

Noi nu facem comentarii!!!

Dr. Cristian Valentin Iosif

Medic veterinar

Specialist clinica si farmacie

Sursa: Adoptiicaini.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.