25 Sep 2009

Sondaj O sută de câini eutanasiaţi, pe lună

65 la sută dintre cetăţeni vor eutanasierea câinilor fără stăpân, 86 la sută vor sterilizarea

Primarul Dumitru Nicolae a prezentat ieri rezultatele sondajul de opinie privind câinii comunitari la care au răspuns anul trecut 10.000 de subiecţi din municipiului Galaţi.

„65 la sută dintre cetăţeni vor eutanasierea câinilor fără stăpân, 86 la sută vor sterilizarea. Aşa că noi le respectăm voinţa şi ce rămâne după sterilizare, câinii bolnavi, agresivi sunt eutanasiaţi. În străinătate, câinii nerevendicaţi timp de 14 zile sunt eutanasiaţi”, a declarat Nicolae.

Fără a da alte detalii precum marja de eroare sau organizaţia care a realizat sondajul, Nicolae a mai spus că în fiecare lună sunt eutanasiaţi câte o sută de câini comunitari. A refuzat să spună cine se ocupă de eutanasiere şi în ce mod.

Sursa: Viata Libera Galati


2 comentarii

Si daca facem calculul 65% + 86% = 151%!!!
Ce clar sondaj de opinie! De ce se vorbeste de procente, cand nu se cunoaste termenul? Asta se intampla in 2009 – ucideau cate 100 de caini in fiecare luna. Aici chiar se vede cat de „eficienta” e metoda uciderii!!!

pai daca calculeaza sunt mai multi care vor bine degeaba putem sa ucidem pentru ca tot se inmultesc dar daca ii sterilizeaza fac mai bine de ce ca Europa ne spune „Macelarul Europei” de ce sa ucidem niste suflete nevinovate

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.