29 Ian 2010

Stăpânul unui pitbull s-a ales cu dosar penal

Clipe de groază pentru un copil de 13 ani din municipiul Adjud care a fost muşcat de un câine de ras㠄Pitbull”. Se ştie că este indicat ca astfel de câini să fie plimbaţi în locuri special amenajate sau în curtea propriei case, iar atunci când îl scoţi la plimbare în locuri publice el trebuie să poarte botniţă şi să fie ţinut în lesă. Cu toate acestea, la data de 27.01.2010, minorul în timp ce se afla în curtea şcolii, a fost atacat şi muşcat de un câine lăsat nesupravegheat de către stăpânul său. Tatăl elevului a fost cel care a anunţat poliţiştii adjudeni despre cele întâmplate. În cauză, stăpânul animalului s-a ales cu dosar penal, iar măsurile legale care vor fi luate depind de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei.

Sursa: Sansa Vranceana


Un comentariu

as vrea sa stiu un loc amenajat pentru pitbulli in fiecare oras, asta ca sa ma conving eu ca au dreptate;) daca exista in fiecare oras, imi tai mana cu care scriu comentariul

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.