25 Iul 2012

New York-ul reglementeaza conditiile in care sunt crescute animalele de companie in crescatorii

New Yoek-ul reglementeaza prin legislatie conditiile in care sunt crescute animalele de companie in crescatorii

New York-ul a mai adoptat o bucatica de legislatie menita sa impiedice oameni fara scrupule sa profite de inmultirea nenaturala a cainilor de rasa pentru a vinde puii. O puteti vedea deocamdata in engleza aici

Crescatoriile de caini numite in engleza „Puppy Mils” cresc animale de companie in conditii socante, exclusiv pentru reproducere. Dupa ce nu mai pot avea pui, animalele sunt adesea ucise, abandonate sau vândute. Rezultatul acestor crescatorii: milioane de pui, multi cu comportament si/sau probleme de sanatate.

Crescatoriile de caini din Romania sunt in continuare prost facute, unele din ele chiar tinute sub secret. O canisa poate avea o singura locatie autorizata de Directia Sanitar Veterinara, dar poate creste caini in zeci de locatii necorespunzatoare, unde controalele nu vin niciodata.

Una dintre canisele cele mai reclamate din Romania, dar si cea mai profitabila, este canisa Kris

 

Sursa: Adoptiicaini.ro


Un comentariu

Ce ziceti de un mic sondaj si faceti un top al crescatoriilor?! si apoi il mediatizam la maxim?! huh?! sa le mai taiem elanu…

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.