18 Dec 2012

Sunt un pui in varsta de 3 luni

Eu si ceilalti 6 fratiori ai mei nu am avut norocul sa ne nastem intr-o casa. Mama noastra locuieste in curtea unui depozit si a facut tot ce a stiut si a putut mai bine ca noi sa crestem mari si frumosi si sa avem hrana, lasandu-ne sa mancam si mancarea ieri, chiar daca eram intarcati si ii era si ei foame.

Incetul cu incetul, 4 fratiori au fost adoptati si restul am ramas la depozit, sperand ca cei care ne hraneau ne vor gasi si noua o casuta numai a noastra. Dar a inceput iarna si ne era to mai frig. Nimeni nu ne lua de acolo si nu stiam ce inseamna caldura. Unul din fratii mei a murit calcat de masina. Eu si fratele meu am fost luati de acolo de catre oamenii care ne ingrijeau si dusi la veterinar, unde ne-au torturat cu injectii si termometre si ne-au facut carnet de sanatate. Apoi ne-au dus la o doamna draguta care ne tine in foster. Dar i-am auzit spunand ca nu putem sta acolo decat temporar.

Daca vreti sa ma adoptati, promit sa fiu cuminte si sa va iubesc pentru totdeauna.


Un mesaj

Catelul a fost adoptat.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.