26 Noi 2009

Supermarket pentru animale de companie la Cluj

În Iulius Mall Cluj a fost inaugurat un supermarket cu produse tip pet, Zoomania.

În magazinul tip supermarket deschis în Iulius Mall se găsesc numeroase animale de companie şi peste 10.000 de articole pentru iubitorii pet, sortimente procurate de la crescători şi producători de top. Zoomania comercializează de la cele mai populare animale (pisici, câini, rozătoare, peşti, papagali), până la broaşte ţestoase, şopârle şi şerpi.

Magazinul se află în demisolul mall-ului, pe calea de acces care leagă parcarea subterană de supermarketul Auchan. Profipet, deţinătoarea brandului Zoomania, este cea mai mare companie autohtonă care vinde cu amănuntul produse pet, mâncare şi accesorii.

Pentru inaugurarea primului petshop tip supermarket din Iulius Mall, Zoomania are oferte speciale de deschidere, la preţuri imbatabile, valabile până la 30 noiembrie.

Sursa: Adevarul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.