9 Feb 2010

Sute de tulceni muscati de câini ajung la spital

Statistici si cifre care reflecta o situatie de fapt sau macar contureaza dimensiunea unui fenomen, cel al câinilor fara stapâni.
Legislatia s-a modificat, gestionarii mai-danezilor cheltuiesc sume mari pentru tinerea sub control a fenomenului, dar cu toate acestea plagile muscate se aduna în scriptele Centrului Antirabic de la Sectia Boli Infectioase a SJUT.
Câinii fara stapân continua sa populeze strazile, iar frigul si foamea îi fac mai agresivi. Legislatia se bate cap în cap. Societatea ce se ocupa cu ecarisajul vine cu deconturi si rapoarte de cheltuieli pe cap de animal capturat, hranit si eutanasiat.

Sursa: Ziarul Delta


Un comentariu

DECONTURI SI CHELTUIELI POATE FACE ORICINE,ORICAND,ADEVARATE SAU NU.PROBLEMA E IN EDUCATIE.POPULATIA TREBUIE EDUCATA INCEPAND CU CEI DIN GRADINITA .CAINELE A FOST SI TREBUIE SA RAMANA CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI.DIN PACATE ,OMUL S A INDEPARTAT MULT DE NATURA SI CREDINTA ADEVARATA IN DUMNEZEU.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.