18 Iul 2013

Targ de adoptii la Resita

Targ de adoptii la Resita

Targ de adoptii la Resita

Un târg de adopţii canine şi o acţiune de colectare de hrană pentru câinii fără stăpân din adăpostul de pe drumul Lupacului din Reşiţa se vor derula sâmbătă, 20 iulie, de la ora 10.00, în Piaţa Tricolorului din municipiu.

Pentru organizarea evenimentelor şi-au dat mâna Primăria Reşiţa şi asociaţia elveţiană parteneră „Wings of Care” (WIOCA), între cele două părţi existând, de mai bine de jumătate de an, un protocol de colaborare pentru îmbunătăţirea condiţiilor padocului de pe Dealul Lupacului.
Cu această ocazie, iubitorii de animale pot adopta un căţel, pot dona hrană sau pot cumpăra lese, zgărzi şi jucării pentru câini. Banii obţinuţi din vânzarea acestor obiecte vor fi folosiţi pentru îngrijirea câinilor aflaţi la padocul municipalităţii, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Sursa: Caras Online


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.