30 Mai 2011

Toţi câinii din oraş înregistraţi în baza de date a primăriei!

Toţi câinii din oraş înregistraţi în baza de date a primăriei!

Pare imposibil acum, dar un consilier general a făcut un proiect pe care îl va supune dezbaterii publice. A avut şi o primă discuţie cu iubitorii de animale.

Ca să înscrii câinele în baza de date a primăriei trebuie să completezi un formular, să spui dacă are sau nu stăpân, dacă a fost sterilizat, dar şi seria microcipului care i-a fost implantat.

Se vor scrie şi datele de contact ale celui care are câinele în grijă, aşa încât, daca un animal muşcă o persoană, să se afle rapid cine e proprietarul. Toate informaţiile ar urma să fie publicate pe site-ul primăriei Capitalei.

Sursa: TVR


Un comentariu

Super WOW! Si se mentioneaza daca e sterilizat/castrat? si se amendeaza abandonul zecilor de pui din fiecare luna in fiecare oras? WOW SUPER!
Adica va fi obligatorie inregistrarea tuturor nu? adica se infiinteaza Registrele de evidenta ale cainilor CU si fara stapan? Alea cu care se laudau in L205? Wow …macar de le-ar face dupa 7 ani:)

MII DE MULTUMIRI SI FELICITARI CONSILIERULUI GENERAL:-) (Bulina Alba)

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.