6 Apr 2011

Toto – pechinez

Toto se afla in ingrijirea asociatiei pentru protectia animalelor Sos Animale si Natura. Este un pechinez sau metis de pechinez(nu stiu sigur) in varsta de 2 ani care a avut pana in prezent o viata grea,a fost calcat de masina si a suferit o interventie chirurgicala la un picior. Acum este bine si este pregatit pentru adoptie, este vesel si jucaus. Este deparazitat, vaccinat si sterilizat.
Pentru mai multe informatii sunati la 0744 361 406

Adresa de email :

4.jpg (92 KB)

4.jpg (92 KB)

3.jpg (35 KB)

3.jpg (35 KB)

2.jpg (53 KB)

2.jpg (53 KB)


4 mesaje

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa scrieti public daca acest catel mai este valabil sau a fost adoptat.

Catelul a fost adoptat, rog sa stergeti anuntul, deja l-am raportat expirat de nu stiu cate ori. Merci pentru intelegere.

Irry te rog nu mai lasa mesaje la anunturile pe care le pun eu. sunt destul de responsabila ca sa le raportez eu expirate in momentul adoptiei. Merci pentru intelegere.

Nu e vorba de responsabilitate, ci de oameni cae raporteaza aiurea anunturi care sunt inca valabile. De aceea pun si voi pune in continuare astfel de mesaje la anunturi raportate, pentru ca exista astfel de cazuri. Daca vrei la anunturile cu adresa ta, de indata ce vad ca anuntul e raportat, sa il trec adoptat, e alegerea ta.

Ok, am inteles. Ziceam doar sa nu faci munca degeaba :]

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.