6 Ian 2010

Un catel de rasa la adapostul Jilava

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini din localitatea Jilava (langa Bucuresti) administrat de Asociatia Zdreanta, persoana de contact Gabriela Lazar.

Telefon: 0747036950 / 0755258829
Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Jilava sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamana Gabriela Lazar la numerele de telefon de mai sus.

Un catel de rasa al adapostul Jilava


3 mesaje

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa ne comunicati daca anuntul dumneavoastra mai este valabil.

frumos mai e,o baie si periat si arata …perfect !!!!

Buna ziua! Ma numesc Ivan Stefan si sunt reprezentant al firmei „Samcom AS Botosani” ce suntem specialisti in industria carnii. Noi aprovizionam magazinele mari din intreaga tara cu carne de toate felurile si am dorii sa putem dezvolta un parteneriat cu Adadostul Dumneavoastra, de care am auzit ca este printre cele mai bune si mari adaposturi, prin care sa va putem oferii servicii de calitate, carne si oase proaspete pentru cainii din adapostul pe care-l detineti. Oferim carnea, si oasele la Kg si va putem aproviziona cu pana la 150kg pe zi. Pretul este avantajos si accesibil. Pentru detalii sunati la numarul 0768917015, sau 0727648755. sau pe mail stefan_ivan_jr [arond] yahoo com. Stefan Ivan.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.