30 Mai 2011

Un nou parc de caini in Oradea, langa Podul Densusianu

Un nou parc de caini in Oradea, langa Podul Densusianu

Zona de blocuri din imediata vecinatate a malului drept al Crisului dintre podurile Decebal si Densusianu urmeaza sa fie in curand amenajata. Pe langa terenul de sport, spatiul de joaca pentru copii si filigorii, aici va fi amenajat si un tarc pentru cainii de companie.

La finalizarea lucrarilor de amenajare a malurilor Crisului Repede urmeaza sa fie aranjate si zonele de blocuri din imediata vecinatate. Lucrarile vor fi finalizate, potrivit biroului de presa al Primariei, pana la jumatatea lunii iulie.

In aceasta zona, au fost dislocate constructiile de beton si au fost montate banci, au fost turnate platformele de beton pe care urmeaza sa se asambleze filigoriile din lemn, in prima saptamana din luna iunie. Tot in luna urmatoare se vor asfalta aleile, care fac legatura dintre malul Crisului si zonele de blocuri. Va fi amenajat si un tarc unde detinatorii de caini isi vor putea plimba patrupedele fara lesa si botnita, astfel incat zona de joaca pentru copii sa fie ferita de animale. De asemenea, in spatiul de agrement destinat copiilor vor fi montate aparate de joaca: tobogane, leagane, balansoare, figurine pe arc si carusel. Terenul de sport va fi si el imprejmuit si adaptat pentru a putea fi utilizat pentru mai multe sporturi.

Sursa: CityNews


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.