30 Ian 2010

Un puşti de 11 ani a împuşcat un câine pentru că lătra prea mult

Un băieţel de 11 ani din Spotsylvania County, SUA,a împuşcat zilele trecute un câine, deoarece animalul lătra foarte mult şi nu-l lăsa să doarmă.

Potrivit postului tv american WTVR, băiatul s-a furişat în casa unui vecin de unde a furat o puşcă de vânătoare, apoi a mers în curtea altui vecin, proprietarul câinelui, şi a tras fără pic de milă. Ciobănescul german a fost împuşcat în zona gâtului, dar din fericire a fost dus imediat la spital şi a supravieţuit.

Câteva ore mai târziu, nimeni nu ştia încă modul în care s-au desfăşurat evenimentele, dar mama agresorului a găsit în curte o armă. Speriată, femeia a anunţat autorităţile şi totul a fost lămurit de copil. El a declarat senin că animalul lătra foarte mult, mai ales noaptea, şi nu îl lăsa să doarmă. Astfel, a decis să-şi facă singur dreptate şi l-a împuşcat.

Sursa: Libertatea


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.