16 Sep 2011

Urgent adoptie

Ea e Mia. Nascuta pe 25 noiembrie 2010.
A crescut in armonie si de la 3 saptamani a fost invatata cu motani. E foarte prietenoasa si jucausa. Poate prea energica uneori.
Din pacate are nevoie de mai mult spatiu decat ii putem noi oferi in care sa alerge si sa se joace ca sa-si consume inepuizabila energie.. si bineinteles, cineva care s-o iubeasca cum o iubim si noi. Si care sa aibe timp macar de 2-3 ori pe saptamana, daca nu mai des, sa faca exercitii cu ea de disciplina. La comenzi corecte, stie sa stea in Sezi, Culcat, Stai, Asteapta, refuzul de hrana de la straini mai trebuie exersat.. noi n-am avut timp de ultimul exercitiu. Si de preferat s-o hraneasca cu boabe de caini.. pentru a-i asigura toti nutrientii de care are nevoie. Din mancare obisnuita e foarte posibil sa ajunga sa aiba carente alimentare.. Si nu ne dorim asta. Vrem ca acel cineva care va vrea sa aiba grija de Mia noastra, sa aiba la fel cum ne-am fi dorit sa avem si noi grija de ea.. E ca si copilul nostru, dar o chinuim intr-un spatiu asa mic si lipsa de prea mult timp.. Ne chinuim reciproc. Asadar, nu-i asa ca e adorabila?

Adresa de email :

DSC_0050.JPG (3 MB)

DSC_0050.JPG (3 MB)

IMG_0645.JPG (1 MB)

IMG_0645.JPG (1 MB)

IMG_2205.jpg (80 KB)

IMG_2205.jpg (80 KB)


3 mesaje

foarte frumoasa.

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Da, a fost adoptata deja..

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.