12 Feb 2013

Urgent! Masculi gemeni în vârstă de 4 ani, prietenoşi, talie mare, perfecţi pentru pază!

În ciuda taliei lor, e imposibil să nu te ataşezi de ei instantaneu. Li se spune Recşii, unul e Rex, celălalt Rexi, sunt blânzi şi foarte prietenoşi (sunt nedespartiti de o pisica) şi stau, de când s-au născut, în curtea din spatele unui bloc pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Bucureşti.
Eu sunt stăpânul lor, însă nefiind câini pe care să îi ţii într-un apartament de bloc, nu am altă soluţie decât să le găsesc o nouă casă. Motivul: vecinii mei nu îi mai acceptă şi am primit ameninţări că dacă nu îi duc din spatele blocului, îi vor otrăvi. Au mai fost încercări de acest gen în trecut, iar câinii mei sunt suficient de deştepţi încât să refuze mâncarea de la altcineva decât de la stăpân, însă tot îmi este teamă.
Dacă aveţi o curte sau un spaţiu în care i-aţi putea lua, eu aş putea contribui în fiecare lună cu mâncarea necesară lor. De asemenea, dacă nu sunteţi din Bucureşti, îi pot aduce eu oriunde în ţară.
Dacă nu le voi găsi altă curte în care să locuiască, mă văd nevoit să îi duc la un adăpost de câini.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.