Trimite prin email

Pentru membri, urgente si cazuri speciale!

Serviciul pentru urgente este  momentan indisponibil… Adaugati un anunt normal.

AdoptiiCaini.ro vine in ajutorul militantilor pentru protectia animalelor cu un serviciu pentru promovarea mesajelor acestora, de natura sa ajute la imbunatatirea conditiilor animalelor.

. . .

Pentru anunturile membrilor, urgente, caini pierduti sau aflati in dificultate, oferim:

1) Vizibilitate maxima pe AdoptiiCaini.ro in sectiuni speciale, pe toate paginile site-ului! Reactualizare saptamanala a anuntului, daca e necesara. Expunere aleatorie.

2) Publicarea anuntului pe alte 130 de site-uri de anunturi ca anuntrapid.ro, az.ro, tocmai.ro etc. in sectiunile pentru animale de companie. Republicare dupa o luna, daca mai este necesara.

3) Includerea anuntului pentru distributie prin aplicatia “Catelul zilei pe AdoptiiCaini.ro” pe Facebook, grupul de Facebook al judetului dvs. si „AdoptiiCaini.ro Fan Page” (peste 135.ooo de fani).

4) Distribuirea anuntului catre voluntarii si membrii inscrisi pe adoptiicaini.ro si protectiaanimalelor.org.  In functie de importanta mesajului, distributia poate fi partiala sau totala, la nivel judetean.

5) Distribuirea anuntului (cu poza) pe site-uri partenere care promoveaza adoptiile. Ex: ecomagazin.ro

6) Publicarea imediata a anuntului, fara sa necesite aprobare din partea noastra, pentru membrii cu drepturi de publicare. Atentie! Trebuie sa fiti autentificati inainte de a trimite formularul.

. . .

Adauga un anunt cu promovare suplimentara

. . .

  • Nu e nevoie sa folositi cuvintele ofer si donez in titlul anuntului, acestea se subinteleg. Incercati sa dati un titlu care sa descrie catelul. Daca este de rasa scrieti numele rasei in titlu.
  • Descrierile generoase cresc vizibilitatea si sansele de adoptie ale catelului. Va rugam sa acordati o atentie mai mare acestei sectiuni, folositi in descriere cuvinte cheie care definesc aspectul si caracterul catelului.
  • Separati etichetele prin virgula. Exemplu: pui, metis ciobanesc, vaccinat, alb)
  • Tineti tasta CTRL apasat pentru a alege si alte orase apropate, dar doar daca puteti asigura transportul!
  • Cu aceasta fotografie va fi promovat pe adoptiicaini.ro si alte site-uri afiliate care afiseaza anunturi recente de pe adoptiicaini.ro. Asigurati-va ca aceasta e cea mai reusita.
  • Adresa de email unde puteti fi contactat(a) pentru adoptie.
  • Numarul de telefon la care puteti fi sunat(a) pentru adoptie.
. . .