14 Feb 2012

Intrebari si raspunsuri »

Vreau sa infiintez un adapost.

Ce trebuie sa fac? Daca o sa am sediul in Bucuresti si adapostul in alt judet, unde trebuie sa merg – la DSV in Bucuresti sau in judetul in care o sa fie efectiv adapostul?Un raspuns

Pentru a realiza ceea ce doresti tu, precum si pentru a face o treaba buna, nu asa cum a patit cineva careia i s-a pus in vedere sa elibereze adapostul, este ABSOLUT NECESAR SA IEI LEGATURA CU UN AVOCAT SPECIALIZAT IN INFIINTARI DE ASOCIATII CARE ARE OCHIUL FORMAT SI CARE MAI ALES STIE SA FACA UN CONTRACT CU AUTORITATILE DE LA CARE VREI NU VREI TREBUIE SA IEI AVIZE SI NU PUTINE. ACEST AVOCAT STIE SA CITEASCA UN CONTRACT (IN SENSUL CA VEDE ORICE GRESEALA STRECURATA CU VOIE SAU FARA VOIE) , DAR TU NU-TI PERMITI SA RISTI. IN CONCLUZIE NU INTREBA IUITORII DE ANIMALE CI DACA TE TIN BUXUNARELE TRECI LA TREABA.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.