1 Aug 2011

Wolfie, un vagabond de treaba

Salut, eu sunt Wolfie. Eu trăiesc pe stradă, dar în ultimul an am avut norocul să întâlnesc o fată care stă în zona unde trăiesc eu şi ea tare m-a plăcut.

Am fost bolnav, nu mai puteam să-mi deschid botul şi ea a avut grijă de mine, m-a dus la doctor. Din păcate nici nu văd prea excelent. În fiecare seară mă ia la ea în casă.

Nu zic mă descurc, dar sunt trist de multe ori, văd oameni care îşi plimbă cu drag câinele pe stradă şi îmi doresc sa am şi eu norocul să mă adopte cineva.

Adresa de email :

wolfie1.jpg (268 KB)

wolfie1.jpg (268 KB)

wolfie2.jpg (304 KB)

wolfie2.jpg (304 KB)


2 mesaje

Doamne mult noroc are acest caine cu aceasta fata care il ajuta.Mai putini oameni ca ea si ar trebuii sa luam toti exemplu de la ea.Wolfie e tare frumos si pare tare bland pacat ca in Romania se adopta si se cumpara numai de rasa parca corciturile lear sta in gat.Aveti mare grija de el si sper sasi gaseasca un stapan care sal iubeasca mult.E pacat ca un caine ca el sa ramana pe strada.Multa bafta va doresc.

Wolfie are familie in Germania! 🙂

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.