10 Ian 2012

Yorkshire gasit la Bucuresti

Daca ati pierdut acest catelus is gasiti AICI :
Catelus Yorkshire, postat pentru adoptie de grupul Adoptie Distanta din Bucuresti :
” Puki este un Yorshire Terrier rasa pura, in varsta de 5-6 ani, care a ajuns la cabinetul Happy Pet Clinic cu traume severe la coloana verterbrala si picioarele din spate, dupa ce a fost lovit de masina, de doua ori.
Din cauza starii lui actuale (nu poate merge pe picioarele din spate, incontinenta partiala), stapanul lui a fost de acord sa-l cedeze definitiv clinicii, astfel ca acum ii cautam lui Puki stapani responsabili, oameni care sa-l poata ingriji si care sa se poata adapta starii lui.
Puki a trecut prin operatii si tratamente complexe, inclusiv hidroterapie si are mari sanse sa reuseasca sa mearga din nou. Medicii de la Happy Pet Clinic sunt determinati sa continue terapia, pana cand va fi vindecat.
Puki este foarte sociabil si afectuos, pur si simplu iubeste oamenii si tot ce vrea este sa fie mangaiat si imbratisat.
Va rugam sa ne contactati la adoptiedistanta( @)yahoo.com sau direct cabinetul veterinary, la http://happypetclinic.blogspot.com/p/contact.html pentru a-i oferi o sansa acestui micut.

Adresa de email :

PUKI.jpg (13 KB)

PUKI.jpg (13 KB)

PUKI3.jpg (55 KB)

PUKI3.jpg (55 KB)

PUKI4.jpg (65 KB)

PUKI4.jpg (65 KB)


Un mesaj

Se vindeca :((?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.