2 Catelusi metis – pt. adoptie – IASI

NumeNu au inca, Mascul
Localitate Iasi
Telefon 0744 401 989
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete2 Catelusi metis, de talie medie, in varsta de 3 luni, sterilizati, vaccinati, deparazitati, sunt in cautare de o casuta, unde sa fie iubiti si ingrijiti. Fetita este cea neagra si baietelul este cel cu pete maronii. Sunt cei mai dulci catei, pufosi si jucausi!
Cateii au fost sterilizati si vaccinati, cu ajutorul Asociatiei “Sterilizari de nota 10 lei”, pe care o gasiti si pe Facebook, pe grupul cu acelasi nume . Daca aveti nevoie de ajutor, legat de sterilizarea unor catei/pisici, intrati pe grup si solicitati ajutor. Contact – 0744 401 989 .
Daca doriti sa adoptati unul din catei, sunati la Nr. de telefon – 0744 401 989 .

* Va rog frumos, sa aveti in vedere ca animalutele sunt fiinte vii, care simt durerea, au nevoie de mangaieri/dragoste si sub nici o forma, nu se abandoneaza/bat/chinuie! De asemenea, daca aveti copii si doriti sa adoptati un animalut, supravegheati-l indeaproape sa vedeti cum se comporta cu animalutul, sa nu-l chinuie, ci sa-l mangaie si sa-l iubeasca.

Adresa de email:
Telefon: 0744 401 989Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu au inca sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744 401 989


Formular de adopție

Un mesaj

Buna seara anunțul mai este valabil pentru ca as vrea sa iau băiețelul și încă o întrebare dacă băiețelul are pedigree și lesa mulțumesc