3 sufletele cauta o casuta iubitoare

Localitate Bucuresti Buftea Ploiesti Slanic Valenii de Munte
Telefon 0723779302
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteO mamica, fiica si prietenul lor (baiat) isi doresc stapani iubitori.
Mamica are in jur de 3-4 ani, fetita are aproximativ 5 luni, iar baietelul are tot in jur de 3-5 ani.
Cateii se afla in judetul Prahova, la aproximativ 30 km de Ploiesti, deci ar fi ideal daca i-ar dori cineva din zona Bucuresti-Prahova-Ilfov.
Fetita este deja independenta si poate fi adoptata individual (pozele sunt facute acum doua saptamani), deci puteti alege pe oricare doriti sa-l salvati.
Au fost clar crescuti cu oameni, sunt super prietenosi, dar au instincte de a apara casa/curtea, latra atunci cand este cazul, dar sunt foarte iubitori.
Baiatul are o problema la ochiul drept, are inca globul ocular, dar nu vede cu el, insa compenseaza prin firea iubitoare si jucausa. Este de talie medie, cam cat un caniche mediu.
Mamica este castrata, are blanita lunga, a trecut pe langa un pechinez la un moment dat in arborele genealogic, dar este un picut mai mare decat un pechinez, cam cat un boldeias de curte.
Fetita deja a facut toate 3 vaccinurile din schema pentru pui (Parvo si restul) si vineri pe 13 noiembrie il va face si pe cel antirabic. Ea se va face un picut mai mare se pare, deja este cat mamica, dar este foarte prietenoasa si jucausa si va fi un bun catel de paza.
Daca doriti sa il ajutati pe vreunul dintre ei cu o casuta noua, va vor rasplati cu toata afectiunea si recunostinta posibile!
Momentan ne ocupam zilnic de hranirea lor, dar vine frigul si traiesc in camp, langa un cimitir, asa ca nu stiu ce sanse au sa treaca iarna.

Adresa de email:
Telefon: 0723779302Completează mai jos formularul de adopție pentru "3 sufletele cauta o casuta iubitoare" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723779302


Formular de adopție