acum 12 ani

Intrebari si raspunsuri »

Pete galbene pe dinti la un metis terier de 8 luni

buna acum cateva zile am adoptat un meris terier de 8 luni catelul are carnet de sanatate dar are niste pete ciudate galbene pe dinti ce ar putea avea?ar putea fi tartru pers care mi la dat ii dadea mancare de casa nu bobite

4 raspunsuri

Daca are doar 8 luni e mult prea devreme sa ii fi aparut tartru pe dinti, iar mancarea gatita nu are de ce sa ii afecteze dintii. Printre altele multi crescatori de caini si nu doar ei, sunt de parere ca mancarea gatita pt. caini (orez, carne fara grasimi, legume, etc) este mult mai sanatoasa decat bobitele si conservele din petshop-uri.
Pana la urma. atata vreme cat nu il deranjeaza pe catel , nu are carii, mananca bine banuiesc ca nu e nici o problema ca ar avea dintii nu tocmai albi.
Banuiesc ca nu vreti sa il trimiteti la preselectii la vreun casting publicitar sa ranjeaca la noul sac de “pedigree” , doar atunci ar trebui sa aiba o dantura impecabila :)

In primul rand nu cred ca s-au schimbat toti dintii de lapte,iar in al doilea rsnd crescatorii , inmultitorii de caini, nu stau sa gateasca mancare pentru caini, EI SUNT DOAR O SURSA DE VENIT IN CARE INVESTESC DOAR F.MUTIN. DE ACEEA EU CRED CA ARE CARENTE DE CALCIU , VITAMINE.Daca-l iubesti du-l la un mdic specialist in detitie.

“miriam iliescu” -> Cand am amintit mai sus de crescatori, nu faceam referire la acei imbecili (patroni de petshop-uri) care isi expun animalele in diverse vitrine ca pe prajituri si printre altele mai uita sa le arunce si cate un pun de bobite … si ii tin doar sa se inmulteasca frenetic pana mor …
Ma refeream la acele persoane care gasesc placere in a-si petrece timpul cu patrupezii lor, cei care investesc timp si bani si in cateii lor. Unii din ei prefera sa le gateasca 30 minute ori o ora pe zi mancare gatita decat sa ii umple de bobite …..
Mai exista si la noi in tara unii oameni civilizati, unii care uneori vor prefera sa nu isi vanda puiul de catel unei persoane suspicioase doar pt. a-si vedea buzunarele pline cu bani.
In opinia mea cel care isi selecteaza noii stapani pt. puii plecati din cuiburile lui si cel care ofera informatii despre rasa pe care o creste + isi face timp sa isi educe si sa isi socializeze cainii, acela este un crescator civilizat si nu cel care nu stie cum sa scape mai repede de cateii pe care ii are ….

mariam ai avut dreptare catelul are lipsa de calciu si e si in crestere de aceea i au aparut pete medicul mi a dat niste pastile de calciu