Asociatii pentru protectia animalelor

Nuca

Inregistreaza-te pentru voluntariat
la Asociatia Nuca

Cum apreciezi aceasta asociatie?
(adauga un comentariu)

Asociatia Pentru Protejarea Animalelor NUCA
E-mail: ,
www.nuca.org.ro

Pentru membrii asociatiei aceasta este o activitate auxiliara. Daca nu vi se raspunde prompt la telefon, va rugam reveniti.

Sediu social
400286, Cluj-Napoca, Str. Donath IV / 34

Cod fiscal : 18653673
IBAN : RO 87 BTRL 0130 1205 5647 87XX Banca Transilvania, Cluj

Adresa de email :

7 comentarii

Buna ziua,
As vrea sa va ajut prin voluntariat, si as vrea sa imi spuneti cand v-as putea gasi la sediu, sau cum as putea sa va ajut. Va multumesc!

Buna seara as dorii sa donez la adapostul dvs o pisica am gasit-o p strada dar ideea e ca noi nu o putem tine avem copilas de 6 zile oare ati putea sa o luati dvs ??? Multumim

Va rog sa afisati un numar de telefon valabil ,cel afisat de dvs. (0744547006 )este gresit ,raspunde o persoana particulara .
Ne intereseaza daca si dati (nu numai sa primiti )mancare pt.pisici care sa fie impartita la pisicile din preajma blocurilor de unele persoane iubitoare de pisici ,dar fara puteri financiare .

Buna, as dori sa ajut prin voluntariat. Va multumesc.

Buna ziua as dori sa donez 3 puisori de pisica deoarece sunt abandonati si nu am suficentee resurse sa am grija de ei puteti sa veniti dupa ei
?

labaditis gabriela 4 septembrie 2017 la 6:00 pm

buna ziua,in curte pe str motilor sunt 2 pisicute cam de 5-6 luni,mama lor mui mai ingrijeste ca a nascut din nou.era o batrinica care i ingrijea dar a murit.vecinii vor sa i otraveasca.va rog sa ma ajutati ce pot face?puii s au nascut pe 1 aug si inca sunt in pod.eu nu ma pot urca.asi plati serilizarea.sau ce mai e nevoie dar nu pot sa ma urc dupa pui.nr meu 0740930652 va rog sa ma ajutati

Bună ziua…am găsit pe stradă 2 căței, unul mai bătrân și unul mai tânăr, aș dori să îi aduc la dumneavoastră. Momentan ii țin la niște prieteni la casă, dar acolo urmează să se demoleze si trebuie să iau câinii de acolo. Vă rog să ne ajutați. Sunt dispusă să aducă mâncare la câini sau să trimiti bani pt mâncare.Nu vreau sa ajunga din nou pe străzi. Iei pot sta amândoi împreună. Va multumesc din suflet!