acum 11 ani

Intrebari si raspunsuri »

Va rog sa-mi raspundeti!

Am gasit un pechinez, l-am luat acasa dar are o problema cu dantura. Nu prea mai are dintisori si pe aia care i-au ramas are tartru si i se misca. Mi-e foarte mila de el pt ca nu poate manca. Am fost la un veterinar dar mi-a spus ca e batran. Nu stiu unde as putea gasi un cabinet stomatolog. Dati-mi va rog un sfat ce ii pot face.

3 raspunsuri

In principiu orice clinica veterinara mai seriosa se poate ocupa de problema. N-ati spus din ce oras sunteti. De exemplu, in Bucuresti sunt mai multe, aveti aici un link catre site-ul uneia dintre ele http://www.vethelp.ro, dar mai sunt si altele, cam in fiecare oras mare. O cautare simpla pe Google o sa va dea mai multe rezultate. Pana gasiti, puteti hrani catelul cu bobite inmuiate.

Sunt din jud Arges, oras Mioveni. Am fost la veterinarul de aici pt ca i se umflase in partea stanga, mi-a spus ca are infectie si nu i-a facut anestezie, nimic si i-a scos asa dintele sau maseaua, nu stiu ce era :( O sa ii dau sa manance cum mi-ati spus. Multumesc pt ca mi-ati raspuns!

mai poti sa iei si conserve de carne pentru juniori sa pisezi cu furculita si sa mai pui un pic de apa ca sa fie mai moale sa o poata manca fara sa aiba nevoie de a mesteca