acum 14 ani

Intrebari si raspunsuri » ,

Unde pot gasi medalioane pentru caini?

Unde pot gasi medalioane pentru caini [bichon maltese]? As prefera din lemn … sau ceva care sa nu rugineasca. La noi in oras sunt putine pet-shop`uri si cele care sunt nu au asa ceva. Poate stiti vre`un site. Multumesc

7 raspunsuri

Daca vrei sa fie din lemn poti merge la orice tamplar si pentru o suma modica iti poate face ceva dragut. Sunt insa site-uri destule care vand medalioane din diferite metaluri. Iata cateva: http://anunturi.lumeaemica.ro/anunt/diverse/16863/Medalioane-pentru-caini-si-pisici-de-companie.html; http://cyberia.bizoo.ro/vanzare/381336/Medalion-pentru-caine–PET-TAG-; http://www.medalioane.ro/parteneri.html (aici poti gasi alte site-uri unde isi promoveaza ei medalioanele). Sper sa gasesti ceea ce cauti.

http://www.medalioane.ro/

http://www.metalicshop.ro

karismetal.wordpress.com

Nu sunt din lemn, dar sunt din metal precum aluminiu, cupru, bronz, alama care nu ruginesc! Modele deosebite, unice in Romania si sunt facute handmade :)

nu trebuie sa te duci la honolulu sa ti iei un medalion, si nu trebuie neaparat din lemn, se va umezi si apoi uza si nu se va mai intelege nik. dak vreti va duceti la un magazin de animale, oricare si spuneti-le ca vreti un medalion din inox si sn my multe modele, nu trebuie sa fie neaparatpt o anumita rasa si unele sn my scupe dar sn si unele my ieftine, eu i am luat lu’ caryno si e f simatic medalionul

Chiar daca a fost listat anterior adaug aici o lista completa cu peste 100 de magazine in Bucuresti si provincie unde se vand medalioane, au si puncte unde au masina de personalizare si se fac pe loc http://www.medalioane.ro/distribuitori.html . Pot spune ca sunt cei mai buni in materie de medalioane atat ca diversificare cat si ca calitate, participa si la expozitii, au distributia pe Romania la medalioanele care se vand in SUA in magazinele mari gen Petco, Petsmart. Catalogul de la fabrica de unde le iau este la http://www.hillmangroup.com/tags.html Pentru cei care nu gasesc un magazin in apropiere medalioanele se trimit si prin posta cu plata la primirea lor.

Magazinul in Bucuresti la Crangasi se afla in complexul comercial Express Bazar (aceeasi cladire cu E-mag) langa statia de Metro Crangasi / tramvai 41 . Program Luni – Vineri 10:00-21:00 , Sambata 10:00-18:00 , Duminica 10:00-15:00 . Personalizarea medalioanelor se face pe loc si dureaza 3-15 minute in functie de marimea si tipul medalionului. Va asteptam !!!