acum 14 ani

Iubirea neconditionata e unica

Grija fata de animale face parte din civilizatie

Se poate sa primesti aceasta iubire de la semeni tai, dar in momente rare si portii mici , dar o primesti intotdeauna de la un catel atunci cind vrei sa ai timpul sa renunti la foarte putin din comoditatea ta , neconditionat si pentru totdeauna.
Sper sa-si doreasca cit mai multa lume acest lucru si va asigur ca o sa merite, dar trebuie sa incerci.
Eu am patru suflete luate de pe strada , de diverse marimi, culori si de rase nu mai vorbesc ce amestecuri….
Fiecare e diferit ca si caracter, dar nu asta e farmecul pina la urma !!!!!
Un catel nu conteaza daca e de rasa sau nu, conteaza sa incerci sa-i dai o sansa si sa vezi ce-ti ofera ,de fapt o sa vezi ca si tu ai ce sa inveti de la el….

Nu trece indiferent pe linga un copil, un om batrin si neajutorat si pe linga un catel de pe strada …….ajutorul pentru un copil nu trebuie sa excluda ajutorul pentru ceilalti si nici vice versa si nu te uita la frumusetea exterioara a nimanui, incearca sa vezi mai mult

Grija fata de animale face parte din civilizatie

Va multumesc daca ati citit cele scrise de mine si sper ca tot mai multi se vor uita cu alti ochi si alta atitudine la un caine de pe strada.

Un comentariu

salut!
ma bucur foarte tare pt catelusii aia… eu am o catelusa de rasa, de 2 ani si o iubesc ca pe ochii din cap!
referitor la cateii de pe strada… crede-ma ca ma iau la omor cu oricine da intr-un maidanez, sau oricine incearca sa faca ceva rau, nu suport astfel de faze, inainte sa o am pe “pitica” poate ca nu dadeam importanta, dar de 2 ani m-am schimbat foarte mult din cauza ei.
bafta amice!