Adapostul Ianca

Carte de vizita

Jud. Braila
Inregistreaza-te pentru voluntariat
la Adapostul Ianca

Daca puteti afla datele de contact ale acestui adapost va rugam sa ni le trimiteti pe

“Exista un adapost si in Ianca, nu stiu cum se numeste, stiu doar ca este la iesirea din Ianca, aproape de lac, in spatele fabricii de zahar. Intamplator am trecut pe acolo cu mama mea si am ramas tare socata cand am vazut in ce conditii umilitoare traiesc bietii caini acolo. Erau foarte slabi, multi, parca strigau dupa un ajutor, pentru ca sufereau foarte tare din cauza mediului inadecvat in care traiau. Unii erau pe camp, iesisera din adapost si veneau la mine, parca spunandu-mi sa ii ajut cu ceva sau sa ii adopt. In afara de aceasta priveliste groaznica, in aer era un miros puternic de cadavre, cred ca de caini. Am incercat sa gasesc o explicatie :cred ca din cauza lipsei de hrana, se bateau intre ei pana se omorau. Este tare pacat ca multi oameni ignora strigatul lor de ajutor. Si eu am caini multi acasa, am si adoptat vreo 3 caini de pe strada, cu toate ca aveam deja destui, dar mi se rupe inima cand vad atatia catei abandonati. Eu dau in fiecare zi de mancare si cainilor de pe strada, care dorm la poarta mea, stiu ca ii iubesc si pe ei, de aceea dorm langa poarta mea, in fiecare zi le dau paine si apa. pacat ca multi sunt ignorati si maltratati de oamenii rai care sunt cu mult mai prejos decat bietele animalute, niste suflete nevinovate. Sper ca veti citi mesajul meu si ca veti face tot posibilul sa ii ajutati si pe cateii de la Ianca, care sufera ca nu sunt iubiti asa cum trebuie.”  – Amalia

5 comentarii

salut! sunt din Braila si as dori sa stiu unde este posibil sa gasesc un adapost de caini, sau cum sa fac ca sa ma interesez daca micul meu catel este in viata sau nu pentru ca a fost luat supa strada si nu stiu daca este eutanasiat sau nu! multumesc mult!

Buna,cainii din Braila sint dusi in lagarul de la Lacu Sarat,care se afla chiar linga halta cfr Lacu Sarat.Daca vrei sa iti recuperezi catelul,e bine sa ai si un carnet de sanatate,sau o suma de bani,poate negociezi cu un hingher sa ti-l dea mai ieftin daca ti-l gasesti.Du-te cit mai repede acolo,si poate faci si poze in ascuns,ca acei criminali nu dau voie,sau ne scrii ce ai vazut acolo.Nu stiu ce se intimpla cu cainii acum de sarbatori,daca le mai dau macar mincare,dar multi caini dispareau de acolo.

Stiu despre cainii de la Lacul Sarat ca sunt eutanasiati iar pentru fiecare caine omorat cei de acolo primesc bani.Cativa prieteni de-ai mei au vrut sa faca poze acolo dar paznicii care jucau table si beau alcool au zis ca daca nu pleaca de acolo ii i-au la bataie sau dau cainii pe ei.e pacat ce se intampla,dar asta e tara de rah*t in care traim.

Directoarea acestui adpost trebuie concediata imediat.Trebuie inlocuita cu o persoana care iubeste animalele si care stie sa isi faca datoria. Nu mai astepta-ti nici o clipa, dati-o afara!

Serviciul care administrează acest adăpost se numeste Directia Serviciilor Publice si este in subordinea primăriei Ianca. Cainii sunt capturați de hingheri neinstruiti si bagati in tomberoane. Nu se promoveaza pe nicaieri adoptia, nu sunt postate fotografiile lor si nici nu vreau sa-mi inchipui cum sunt tratați în adapost.
http://dsp-ianca.ro/servicii-gestionare-caini-fara-stapan/