acum 13 ani

Petitie- Online

A aparut un site, cu o Petitie- Online “pentru capturarea cainilor fara stapan din Targoviste” care cred ca este trimis de reprezentant al primariei Targoviste- se doreste probabil un vot popular pentru emiterea unui HCL, care sa le permita exterminarea cainilor, eludand legea 9/2008, care interzice omorarea animalelor sanatoase.
Am facut si noi o alta petitie in contrapondere:
http://www.petitieonline.ro/petitie/sterilizarea_cainilor_fara_stapan_in_municipiul_targoviste_si_sanctionarea_abandonului-p68457055.html

Rugam publicarea ei, cu multumiri!

7 comentarii

Ciinele trebuie scos din mediul urban .
Ciini maidadanezi din localitati (“comunitari”) trebuie eliminati din localitati (captura si stramutare , eutanasie , etc.) . Trebuie oprita sursa ! Posesorii de ciini fara drept de monta ar trebui obligati (amenda , confiscarea animalului etc.)sa il sterlizeze . Ciinele trebuie sa aiba carnet de sanatate cu toate vaccinurile la zi (in caz contrar confiscarea animalului si eutanasierea pe cheltuiala detinatorului ) . Pentru ca primariile sa aiba fonduri necesare pentru controlul animalelor sa se institue o taxa de detinator de ciine (similara cu taxa pe casa , masina etc. )

tu ai caine?n-ai ca aberezi cu taxele.despre ce vrei sa vorbesti ca eu nu inteleg nimic.
1)nu te exprimi corect
2)pentru tine”eutanasie”cum te exprimi este solutia la toate problemele care le ai cu cainii
3)uiti sau nu stii ca exista o lege pentru protectia animaleleor
4)se eutanasiaza doar cainii agresivi
5)de ce trebuie eliminati?ca vrei tu?du-te mai bine in padure sa nu-i mai vezi.mai uita-te si la televizor sa vezi daca in strainatate sunt taxe pentru caini.se fac donatii dar nu se pun taxe.suntem in UE.bun venit daca nu stiai ca am intrat in UE.

Gica ai innebunit? Constientizezi ce prostii vorbesti? Cum adica sa iei tu cainele de la om doar pt ca nu are vaccinurile si carnetul de sanatate? Dute pe la tara si i-a vezi cam cati posesori de caini au asa ceva…ai fi surprins…si atunci ce o sa faci? O sa omori toti cainii din satul respectiv??? O taxa pt detinerea cainilor??? Si pt ce aceasta taxa? Pt a baga nemernicii de la primarii banii in buzunare, in timp ce omul de rand se chinuie sa dea cate ceva de mancare si cainilor de pe strada? Asta vrei? Asta e dorinta ta cea mai mare? Sa dispara cainii….din frazele tale trag concluzia ca tu nu ai avut niciodata bucuria sa mangai un caine, sa il imbratisezi, sa te joci cu el,etc. Eu zic sa incerci si poate o sa iti dai si tu seama de valoarea unui caine.

se pare ca exista si oameni fara suflet…un caine nu te tradeaza asa cum o face un prieten, e mereu langa tine ,te apara.Gica nu vrei sa se ia taxa si pentru tine ca existi,ca respiri?cei vaccinati ar trebui sa fie anumiti oameni ca si tine,care au prea mult venin in sange si nu le pasa decat de propria persoana.un caine nu te ataca decat daca il provoci.

Gica, primariile toaca gramezi de bani publici chipurile pentru cainii comunitari! Eu nu am nimic impotriva sa platesc o taxa in calitate de detinator de caine, insa nu cred ca ar ajuta cainii comunitari. ANSVSA si consiliile locale ar trebui sa tina problema sub control, prin campanii de informare, subventionarea sterilizarilor si responsabilizarea cetatenilor (cu sila daca e nevoie, prin amenzi si chiar puscarie). La cati bani sparg aiurea autoritatile, cred ca ar fi suficient sa se abtina sa fure cu totii doar o luna si s-ar rezolva problema !

pe langa toate, Gica mai esti si foarte sadic! auzi , eutanasierea cainelui pe cheltuiala detinatorului !!!!!!!!!!!!!!!!! sunt oameni care nu fac vaccinurile la zi pentru COPII! Ce ar fi sa li se omoare copiii … si inca pe cheltuiala lor ????? Gica tu iti dai seama ce spui? suflet ai, mai gica? ai auzit de suflet?

Cine are o idee “ingenioasa” sa elimine cainii vagabonzi merita sa nu aiba parte de nimic pe lumea asta ,sa moara mancat de viu de viermi.
Le doresc tuturor care se gandesc ca ar fi bine sa scapam de sufletelele abandonate de pe strada asa sa le moara si cei mai dragi din familie cum mor si animalele prin otravire.
Eu am in apartament 2 caini si 2 pisici si in fata blocului 7 caini comunitari ,nu ma intereseaza daca am ce manca sau nu ,dar lor nu le lipseste nimic.
Dumnezeu le-a lasat pe pamanant nu sa le omaram noi.