acum 13 ani

Intrebari si raspunsuri »

Numar de telefon de la protectia animalelor din Galati?

Buna ziua, as vrea sa aflu un numar de telefon de la protectia animalelor din Galati?

La mine in bloc s-a aciuat un catel maidanez cam de pe timpul iernii. Toti vecinii l-au primit foarte bine, i se da de mancare iar el este foarte cuminte: nu latra, nu maraie, nu deranjeaza pe nimeni, nevoile si le face afara, asadar nu face nici mizerie pe scara blocului.

Exista insa la etajul 4 un nenorocit (altfel nu acum sa ii spun) care de fiecare data cand il vede il bate de-l nenoroceste. Asta dupa ce ca bietul animal are un picior care mai mult il incurca decat il ajuta – a fost lovit de o masina si nu i s-a mai facut bine piciorul respectiv.

Chiar ieri catelul era la etajul 1, iar domnul mai sus mentionat l-a scos afara din scara in suturi. Abia am reusit sa il aduc inapoi la caldura, deoarece ploua infiorator afara.

As vrea sa stiu ce as putea face, legal vorbind, impotriva acestui vecin.

Va multumesc pt raspunsul dumneavoastra.

Botez Ruxandra

6 raspunsuri

pe siteul adoptiicaini.ro, apare harta Romaniei, dai click, pe judetul Galati si in dreapta iti apare numele asociatiilor de protectia animalelor din Galati cu numar de telefon- e simplu!

pai nu prea il poti obliga sa fie de acord sa tii cainele pe scara blocului; suntem totusi in iunie, poate sta si afara si eventual cauta-i un loc unde sa-i faci un pic de adapost; pentru cruzime si rele tratamente poti face reclamatie la politie, insa ai nevoie de martori, si, din experienta iti spun, lumea – romanii in special- cand trebuie sa semneze ceva se codesc…

Marius Munteanu 4 iunie 2011 la 2:29 pm

Fapta cretinului de la 4 constituie infractiune potrivit legii. Dar probabil ca vecinul va scapa cu o amenda, cel mult, si cainele va fi, probabil otravit. Intre atatia oameni care zici ca l-au primit foarte bine, chiar nu e unul care sa il ia in casa? Cainele ala e in pericol!

Marius Munteanu 4 iunie 2011 la 2:32 pm

https://www.adoptiicaini.ro/pasi-pentru-sesizarea-unui-caz-de-cruzime-asupra-animalelor/

Am si eu o astfel de problema la scara mea.Numai ca problema mea este mai grava.Catei mei stau afara in fata blocului cuminti si tot ii deranjeaja pe vecini de aceea vreau si eu un raspuns la intrebarea ta.

Eu as vrea sa dau un vecin pe mana politiei dar nu sunt sigura daca el mi-a luat catei dar stiu ca nu iubeste animalele.Asa am patit si cu bobita un caine de-al meu ce a fost otravit in 2006 dar nu stiu daca el a fost.Eu banuesc ca el a fost deoarece a amenintat ca va mai face acest lucru.Martor am ca catei mei au fost luati la hingheri dar nu stiu cine a depus cererea.Va rog mult sa imi raspundeti daca il pot da pe vecin in judecata