Baietel frumos pentru adoptie

Nume Friend, Mascul
Localitate Brasov Targu Mures Timisoara
Telefon 0743427493
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 5 luni
EticheteNoi l-am numit Friend, iar vecinii l-au numit Blandutu’. Face parte dintr-o familie de 5 caini care locuiesc la noi pe strada de peste 1 an.
Pe Friend l-am numit asa pentru ca a fost mereu cel mai sociabil dintre toti, mai ales cu copiii de pe strada, si pentru ca venea de buna voie la toate plimbarile noastre cu catelul nostru.
Decizia de a-l prelua in curte a venit in urma unor amenintari aparute din partea unor vecini ca o sa omoare toti cainii de pe strada, in lipsa implicarii autoritatilor.
Prin urmare, am ajuns sa-l tinem la noi in curte si sa nu mai iasa nelegat pentru a nu mai fi un deranj pentru altii. Momentan am reusit sa-l scoatem la plimbari cu ham+lesa, si sa-i aratam jucarii pentru catei. In poze se poate vedea ca este prietenos cu alte animale.
De asemenea il avem programat si pentru castrat, cipat si vaccinurile necesare, dupa care speram sa ii gasim o casuta a lui unde sa fie ingrijit si iubit asa cum merita.
Avem nevoie de o casuta pentru el urgent intrucat situatia cu vecinii se agraveaza pe zi ce trece.Completează mai jos formularul de adopție pentru Friend sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0743427493


Formular de adopție