BIBI, pentru adoptie sau cazare temporara

NumeBibi, Mascul
Localitate Brasov Breaza Bucuresti Buftea Campina
Telefon 0726980638
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 anMascul de talie mare, aproximativ 40 de kilograme. A fost preluat de pe strada, de la marginea unei paduri. Era subnutrit si cu probleme dermatologice. I-am oferit de mancare si a preferat sa ma urmareasca pana in casa. De atunci au trecut vreo 3 ani.

Intre timp ne-am mutat impreuna prin mai multe locatii, au trecut pe la noi zeci de catei si pisoi care si-au gasit camine primitoare si oameni binevoitori. Bibi inca nu a gasit persoana potrivita, dar incercam in continuare sa o cautam.

El este foarte energic si s-ar potrivi intr-o curte spatioasa. Nu este potrivit pentru apartament de bloc, intrucat nu accepta sub nici o forma sa stea legat. Are preferinte privind socializarea, este foarte iubitor si protector cu cine alege sa fie prieten.

In acelasi timp, este disponibil si pentru o perioada de foster provizoriu, in care sa oferim hrana necesara si o suma de bani pentru ingrijirea lui, avand in vedere ca suntem pusi in situatia sa ne mutam frecvent si dificultatea de a gasi locatii accesibile si pet-friendly.

Momentan se afla in zona Bucuresti-Ilfov si poate fi vizitat oricand.

Contact: 0726 980 638.

Cu multumiri,
Echipa Caine caut Om
Facebook.com/compassion4k9

Sharing is Caring!

Adresa de email:
Telefon: 0726980638Completează mai jos formularul de adopție pentru Bibi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726980638


Formular de adopție