Buburuza are nevoie de stapan

Nume Bubu ( buburuza), Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0723 250 008
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 luni
EticheteSe ofera spre adoptie Bubu, catelusa foarte iubitoare, lipicioasa, timida si jucausa, fara piciorusul din stânga față.
A fost gasita la tara, schiopăta si din pacate, piciorusul nu a putut fi salvat, a fost nevoie de amputatie. Ea nu percepe acest lucru, se comporta ca un catel normal, se joaca, alearga (este chiar f rapida), sare, chiar sapa si gropi. Pe scari se descurca mai greu, poate cobori scari mici – cateva trepte.
Se cauta stapan preferabil cu curte in care sa poata alerga, este vital sa faca miscare multa si sa alerge. Exclus legata in lanț sau tinuta inchisa non-stop in padoc. Este foarte iubitoare si are nevoie sa se simta iubita.
Daca va fi tinuta si in casa, nu este problema, este foarte educata si desteapta, nu face nevoile in casa. Plange ca vrea afara.
Estimam ca are 5-6 luni, pare ca este talie medie spre mare.
Este obisnuita cu pisicile si vrea sa se joace cu ele.
Are vaccinurile de parvo facute.
Se ofera gratuit, cu contract de adoptie.
La cerere trimitem foto, video suplimentare pe whatsapp.
Va rugam sa luati in considerare ca a avea un caine implica responsabilitate zi de zi, timp de 10-12 ani si aceasta responsabilitate este a adultilor, nu a copiiilor. De asemenea, fiind pui, poate sa roada lucruri pe care le lasati la indemana ei la intamplare. Pe de alta parte va oferi bucurie si iubire neconditionat zi de zi, timp de 10-12 ani.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bubu ( buburuza) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723 250 008


Formular de adopție