Buna! Eu sunt Cleo!

Nume Cleo, Femela
Localitate Cluj-Napoca
Telefon 0746076165
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 săptămâni
EticheteBună! Numele meu este Cleo. Am 4 luni jumătate și sunt în căutare de un cămin iubitor. Sunt o fire foarte veselă, isteață foc, energică și drăgăstoasă. Părinții mei actuali ne-au adoptat pe mine și sora mea când eram mici mici, însă și-au dat seama că timpul nu le permite să se joace cu noi două și să ne educe atât de mult pe cât noi ne-am dori și s-au gândit să împartă bucuria pe care compania unui cățel o aduce casei și cu altă familie.
Sunt sigură că le-a fost îngrozitor de greu să ajungă la această decizie și chiar și-au dat toată silința să ne păstreze pe amândouă.. însă nu avem loc să ne dezvoltăm atâta timp cât suntem mereu împreună.
Părinții mei doresc să mi găsesc o familie responsabilă, atentă la nevoile mele întrucât sunt încă puiuț, cu care să împărtășesc iubire infinită, loialitate și amintiri amuzante (tind să fiu foarte comică, hihi). Imi plac oamenii enorm! Prind foarte rapid comenzile dacă sunt metode pozitive de dresaj (tot timpul ciulesc urechile cand e vorba de treat-uri ❤️)
Am toate vaccinurile specifice vârstei făcute, carnet de sănătate și cip. 💉


Completează mai jos formularul de adopție pentru Cleo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0746076165


Formular de adopție