Cățăl de ciocolată, caut stăpân!

Nume Primola Elena Frunză, Femela
Localitate Județul Mureș Ludus
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

Pe numele ei real, Primola-Elena Frunză, a nimănui și a tuturor, este o cățelușă tinerică ce bate în lung și-n lat, străzile comunei Chețani, jud. Mureș, în căutarea afecțiunii. Uneori o primește, însă de cele mai multe ori este alungată, blestemată și lovită.
În încercarea noastră de a afla de unde provine ca să putem ajuta cu cele necesare, am fost rugați să ”scăpăm” de ea, că încurcă, că se ține după oameni, că mănâncă pui, găini, pisici, oameni și dinozauri.

Pe noi ne-a întâlnit la mijloc de iunie. Am poftit-o în curte. N-a mâncat nicio găină, n-a mâncat nici pisicile. Ne-a furat, însă, o șurubelniță pe care ne-a înapoiat-o în schimbul bobițelor. Am reîntâlnit-o după câteva luni, gestantă, plină de răni și speriată. I-am purtat de grijă pe timp de sarcină întrucât era prea avansată pentru sterilizare. A născut, iar la scurt timp puii i-au fost omorâți. De vreme, de alți câini, de oamenii pe care îi încurcă. Nu știm, ce știm, însă, este că locul ei nu se află pe drumuri circulate, înconjurată de oameni care atunci când o văd, primul instinct este să dea după ea cu pietre.
Am decis că locul ei este în brațele și curtea unui om ce posedă minimul de empatie și care are loc și pentru sufletul ei blând.

Ce garantăm noi, cei care am petrecut timp cu ea? Că e unul dintre cei mai iubitori câini pe care i-am văzut în viața noastră.
Un câine care țopăie de fericire când ne vede, n-are pretenții la mâncare, se plimbă în lesă, este ascultătoare, îi plac plimbările cu mașina și este foarte, FOARTE fotogenică.
Frunză este sterilizată și deparazitată intern + extern. Vine la pachet cu contract de adopție și o singură cerere: să fie iubită pe măsura iubirii ei.
Oferim transport pe teritoriul județului Mureș. Pentru alte localități/țări, putem găsi împreună o soluție.

Contact: https://www.facebook.com/vrei.un.mat

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Primola Elena Frunză sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0742476372


Formular de adopție